Divatos karórák

Még nem sok idő telt el 2016-ból, de már látszik, a karóra trendek, legyen szó női vagy férfi karórákról, nagyban követik a tavalyit. Telis-tele vannak a boltok szebbnél szebb darabokkal, és a 2016-os évben egyelőre a tavaly tapasztalt, letisztult, elegáns karóra-divat maradt jelen.

Ha a divatvilág alakulását is próbáljuk belevonni az egyenletbe, talán még inkább kirajzolódik, hogy 2016-ban az acél óra és karóra szíj a férfiak körében még inkább előtérbe kerül az elmúlt évek fekete eleganciájával szemben. A nők esetében hasonló megfigyelhető, ám, ahogyan az lenni szokott, a női karóra divat jóval színesebb, mint a férfi! Idén az arany és az ezüst karórák dominálnak a női karórák világában.

Meg kell azonban említeni, hogy a fiatalabb korosztály street fashion öltözködésével egyszerre újra elterjedni látszanak a színes, vad darabok is! Hogy ilyeneket, vagy akár a korábban említett klasszikus színű-, és vonalú karórákat beszerezd, ajánljuk neked is a MutatosOra.hu webáruházat, ahol akár akciósan csaphatsz le a legjobb darabokra!

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük